Sala de premsa

Diaris digitals

Recull d'articles de diaris digitals i podcasts sobre el Projecte Travesses Solidàries:

Diari Nova Conca

Travesses Solidàries engega el projecte #kmforrefugees


Els quilòmetres es poden acumular entrenant, fent curses i travesses solidàries durant tot l’any.

Després de la #montblancmóra i el #tombalaconca, des de Travesses Solidàries engeguen el que pretén ser el seu projecte insígnia, #kmforrefugees.

Ebre Digital

La Travessa Solidària #montblancmóra recapta més de 8.500€ per a l’AFANOC

La Travessa Solidària #montblancmóra, una iniciativa creada pel corredor d’ultratrails Joan Roig, va finalitzar el dissabte 19 de febrer després de mesos de treball duent a terme diverses activitats i iniciatives paral·leles.

 

Ràdio Móra la Nova

Èxit en la segona edició de la Travessa Solidària #montblancmóra.

La Travessa Solidària #montblancmóra, una iniciativa creada per Joan Roig, va finalitzar el dissabte 19 de febrer després de mesos de treball. Així doncs una quarantena de persones es van unir a la causa i va córrer amb un únic fi solidari, recaptar diners per a l’AFANOC. Així doncs són més de 8.500 euros els aconseguits.

 

Ràdio Móra la Nova

Èxit en la segona edició de la Travessa Solidària #montblancmóra.

La Travessa Solidària #montblancmóra, una iniciativa creada per Joan Roig, va finalitzar el dissabte 19 de febrer després de mesos de treball. Així doncs una quarantena de persones es van unir a la causa i va córrer amb un únic fi solidari, recaptar diners per a l’AFANOC. Així doncs són més de 8.500 euros els aconseguits.

 

Diari Nova Conca

Èxit de participació i recaptació en la #montblancmóra22, celebrada dissabte dia 19.

La travessa es va realitzar aquest passat dissabte 19 de febrer i Joan Roig va tardar 12h i 22m en cobrir els 100km de traçat amb més de 3000m de desnivell positiu.

 

Diari Nova Conca

S’aplaça la travessa #montblancmóra fins el proper 19 de febrer.


Es manté la caminada organitzada pel Club Excursionista de Montblanc.

EFMR.cat - Conca de Barberà

La Travessa Montblanc-Móra celebra la seva segona edició amb una quarantena de participants.

Llegeix la notícia sencera aqui

També pots escolta l'entrevista en el següent botó.

 

Ràdio Móra la Nova

Torna la segona edició de les Travesses Solidàries.

El projecte engegat per Joan Roig torna amb una segona edició després de l’èxit de la primera. Aquesta iniciativa consisteix en recorrer 100 km, des de Montblanc fins a Móra la Nova i tots els beneficis que se n’aconsegueixin aniran destinats a l’AFANOC.

Ràdio Móra d'Ebre

ENTREVISTA amb Joan Roig, corredor d’ultrafons i impulsador de la #MONTBLANCMÓRA.(4-2-23).

La Travessa Solidària que tindrà lloc el proper dissabte 4 de febrer uneix esport i solidaritat, ja que el motiu principal d’aquesta és la recaptació de fons per a l’Afanoc: L’associació de familiars i amics de nens oncològics de Catalunya.

 

Ràdio Espluga FM

La Travessa Montblanc-Móra celebra la seva 3a edició ampliant activitats

Aquest proper dissabte se celebrarà la tercera edició de la Travessa Montblanc-Móra amb un recorregut de 100 quilòmetres i 3.500 metres de desnivell des de Montblanc fins a Móra la Nova. Enguany com a novetat s’ha variat l’últim tram de recorregut per canviar una via asfaltada per una altra de més natural.

Llegeix la notícia sencera aqui

L’Institut Escola 3 d’Abril de Móra la Nova s’uneix al projecte Travesses Solidàries

El projecte Travesses Solidàries de Joan Roig ha captivat l’Institut Escola 3 d’abril de Móra la Nova. El centre ha decidit participar en la iniciativa creant diversos productes solidaris que els alumnes vendran el proper 3 i 4 de febrer. Tots els beneficis aconseguits es destinaran a l’AFANOC.

Podcast de la #montblancmóra:

Programa sobre la travessa solidària entre Montblanc i Móra la Nova que tindrà lloc el proper 19 febrer de 2022. Cada setmana, un nou capítol.

El podcast de la #MontblancMóra vol ser un complement de difusió d’aquesta travessa solidària que recapta fons per Afanoc. L’objectiu és convertir l’espai en un altaveu de tot allò relacionat amb la travessa. Cada capítol fa un seguiment de tots els preparatius amb entrevistes, talls de veus dels participants i dels patrocinadors i detalls del recorregut.

Seccions:

  • L’entrevista: cada setmana, entrevista amb un/a protagonista de la travessa: organitzadors, corredors, Afanoc, patrocinadors, etc.
  • Les novetats de la #MontblancMóra: un apunt setmanal sobre alguna novetat de la travessa solidària.
  • El recorregut: cada setmana, una píndola explicant tots els trema del recorregut de la cursa que unirà Montblanc amb Móra la Nova.
  • Correm la #MontblancMóra: cada setmana, el testimoni d’algú que ja hagi participat, a la travessa com a corredor/a o en altres trasques, explicant les seves sensacions, perquè hi participa, com es prepara. O algú que enguany la faci per primera vegada. Ho podem fer a través d’audios de WhatsApp.
  • Els patrocinadors i col·laboradors: cada setmana, petita píndols destacant un patrocinador o col·laborador, amb un tall de veu sobre la seva participació a la travessa. L’apunt d’Afanoc: cada setmana hi haurà una píndola amb alguna informació relativa a Afanoc.
  • Crèdits: cada setmana acabarem recordant com es pot col·laborar o participar de la travessa.

Capítols

Amb el suport

Col·laboradors

Entitats col·laboradores

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor revise los detalles en la política de privacidad y acepte el servicio para ver las traducciones.