El projecte

Travesses Solidàries és un projecte col·lectiu que uneix esport i solidaritat

 

 

 

Travesses Solidàries

Travesses Solidàries és un projecte que va començar el 2020 arran de la pandèmia. En absència de carreres, el Club Excursionista de Montblanc juntament amb corredors de ultratrails, van decidir començar a organitzar una sèrie de travesses de llarga distància i vincular aquestes a projectes solidaris.


 

 

La travessa més important és la #montblancmóra, que enllaça al llarg de 100km i 3500m de desnivell Montblanc i Móra la Nova, passant per diversos municipis i travessant Muntanyes de Prades i la Serra del Montsant. 

El beneficis van destinats a AFANOC (Associació de Familiars i Amics de Nens oncològics de Catalunya).

#tombalaconca és un projecte de proximitat a la nostra comarca (la Conca de Barberà) i donant la volta corrent i en bici. 110km i 2500m de desnivell corrent per diversos municipis de la Conca geogràfica. Els beneficis d'aquesta iniciativa anaven a una entitat que treballa amb persones amb risc d'exclusió a la Conca de Barberà. 

Aquelles persones que volen fer una aportació econòmica poden adquirir productes solidaris (samarreta tècnica, mallot de bici o samarreta de cotó) i també poden fer aportacions a través d’una pàgina de micromecenatge.
 

 

Amb el suport

Col·laboradors

Entitats col·laboradores

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor revise los detalles en la política de privacidad y acepte el servicio para ver las traducciones.