El projecte

Travesses Solidàries és un projecte col·lectiu que uneix esport i solidaritat

 

 

 

Travesses Solidàries

Travesses Solidàries és un projecte que va començar el 2020 arran de la pandèmia. En absència de carreres, Joan Roig Palau, corredor de ultratrails, va decidir començar a organitzar una sèrie de travesses de llarga distància i vincular aquestes a projectes solidaris.


La Laura Magrinyà en va dissenyar el logo:
 

 

La travessa més important és la #montblancmóra, que enllaça al llarg de 100km i 3500m de desnivell Montblanc i Móra la Nova, passant per diversos municipis i travessant Muntanyes de Prades i la Serra del Montsant. 

El beneficis van destinats a AFANOC (Associació de Familiars i Amics de Nens oncològics de Catalunya).

#tombalaconca és un projecte de proximitat a la nostra comarca (la Conca de Barberà) i donant la volta corrent i en bici. 110km i 2500m de desnivell corrent per diversos municipis de la Conca geogràfica. Els beneficis d'aquesta iniciativa anaven a una entitat que treballa amb persones amb risc d'exclusió a la Conca de Barberà. 

Aquelles persones que volen fer una aportació econòmica poden adquirir productes solidaris (samarreta tècnica, mallot de bici o samarreta de cotó) i també poden fer aportacions a través d’una pàgina de micromecenatge.
 

 

Amb el suport

Col·laboradors

Entitats col·laboradores